2017-es katalógus letöltés

A katalógus letölthető itt.

Csoportos utazás
Szállás ajánlatunk


Туристическая
компания
«1000 Дорог»

Ведущий туроператор по Венгрии

Az arany gyűrű városai (Moszkva és környéke)

Út típusa:VároslátogatásOrszág:Oroszország
Régió:MoszkvaHelység:Moszkva
Utazás:RepülövelEllátás:Program szerint

Az arany gyűrű városai: A klasszikus útvonal Moszkvából indul és Vlagyimir, Szúzdal, Kosztroma, Jaroszlavl, Rosztov és Szergejev Poszád városait fűzi fel.

 

Miért éppen Moszkva és az Arany gyűrű városai?

1. Moszkva ezerszínű, hatalmas és megfoghatatlan világváros, az UNESCO világörökségi helyszíneken kívül (Kreml, Vörös tér, Novogyevicsij kolostor) 10 sávos, elképesztő sugárutak kápráztatják el az ide látogató turistákat.

2. Oroszország mélyebb megismerésére ad alkalmat ez az utazás, elbűvölőek a régi orosz városok, a vidéki emberek, a természet , az orosz táj és a nyugalom.

3. Bejárhatjuk a gyönyörű történelmi városokat és templomokat, hallhatjuk az ősi harangok zúgását, s egyben megismerjük az orosz középkor fényes éveit.

 

AUGUSZTUS 10. INDULÁSSAL A PROGRAM MEGTELT, AZ AUGUSZTUS 11. IDŐPONTTAL MEGHIRDETETT PÓTCSOPORT FOGLALHATÓ.

 

Utazás: repülővel, közvetlen menetrend szerinti járattal

Elhelyezés: 3*-os, kétágyas, fürdőszobás, szállodai szobákban

Ellátás: program szerint

 

1. nap: Találkozás Ferihegy 2A terminálon, indulás Moszkvába közvetlen menetrend szerinti járattal. Érkezés után transzfer szállodába, szállás elfoglalása.

Szállás: Hotel Izmailovo Delta (2 éj)

2. nap: Reggeli után autóbuszos városnézés, melynek során megtekintjük a Szofia rakpartot, a Megmentő Krisztus székesegyházat, a Novogyevicsij kolostort és a Lomonoszov Egyetemet. Programunk a Vörös Téren, a Vaszilij Blazsenij székesegyház megtekintésével ér véget (kívülről). A városnézés fakultatívan folytatódik a kihagyhatatlan, a Világörökség részévé vált Kreml épületeivel. Itt található a Nagy Kreml Palota, a Lázár templom, az Uszpenszkij Székesegyház, a Blagovescsenszkij Székesegyház, az Arhangelszkij székesegyház, a Nagy Iván harangtorony, a Tizenkét Apostol temploma, a Pátriárkák palotája és a Kongresszusi Palota.

3. nap: Reggeli után indulás Vlagyimirba. Az ebéd elfogyasztása után városnézés (Uszpenszkij és Dmitrij székesegyházak, Aranykapu, kristály-üveg múzeum megtekintése.) Délután kirándulás Bogoljubovoba, ahol Pokrov-na-Nerli templomot vagy Bogoljubov Kolostort tekintjük meg. Transzfer Szuzdálba. A szállás elfoglalása után vacsora.

Szállás: GTK Hotel Szuzdal

4. nap: Reggeli után szuzdáli városnézés: kreml, Krisztus-palota és a fából készült műalkotások múzeumának megtekintése. Ebéd után elutazás Kosztromába. A szállás elfoglalása után vacsora.

Szállás: Hotel Snengurochka

5. nap: Reggeli után városnézés Kosztromában, melynek során meglátogatjuk az ipatyevi monostort (Trojckij székesegyház). Utána elutazás Jaroszlávlba, ahol ebéd után városnézésen vesznek részt utasaink. Megtekintjük a Szpaszo-Preobrazsenszkij monostort és Ilja Prorok templomait. A szállás elfoglalása után vacsora.

Szállás: Hotel Park Inn Yaroslavl

6. nap: Reggeli után elutazás Rostovba, a városnézést követően továbbutazás Szergijev Poszadba, amely az ősi orosz ortodox egyház központja, templomokkal, kolostorokkal, szent helyekkel. Útközben megálló Perejaslavl Zalesszkijbe, amely város szintén tagja az Arany Gyűrűnek. Elutazás Moszkvába, a szállás elfoglalása.

7. nap: Reggeli után fakultatív programként idegenvezetővel a Nemzeti Képtárat (Tretyakov) tekintjük meg. Közlekedés metróval, közben lehetőségünk lesz megismerkedni a legszebb moszkvai metróállomásokkal. Délután transzfer repülőtérre és hazaindulás Budapestre.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

UNESCO Világörökségi helyszínek

A Kreml és a Vörös tér

Novogyevicsij kolostor

Szergijev Poszad - Szentháromság Szergij kolostor épületegyüttese

Vlagyimir Fehér Műemlékei

Szuzdál Fehér Műemlékei

Jaroszlávl történelmi városmagja

 

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Az aranygyűrű városai, Moszkva és környéke, 2016 augusztus


Kedves Nagy Gergő!
Nagyon jól éreztük magunkat a Párommal.
Feledhetetlen út volt. Mindennel meg voltunk elégedve.

Amit külön kiemelendőnek és fontosnak tartunk elmondani, Andrej Nyebolszin Barátunk, példaértékű munkája, szórakoztató, sosem unalmas vezetése volt.
Remek, külhonban élő Honfitársat ismerünk meg Benne, akire szívesen és szeretettel gondolunk vissza.
K. Zsuzsanna

 


 

Az aranygyűrű városai, Moszkva és környéke, 2016. augusztus 15.

Kedves Bartos Szilvia és Nagy Gergő!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy utunk remekül sikerült. Nem csak a látnivalók voltak lenyűgözőek és az időjárás igen szerencsés, de a szervezés is tökéletes volt. Minden az előzetes leírás szerint ment, nem voltak holtidők. A szállodák és az ellátás is jók voltak.

Külön szeretnénk megemlékezni idegenvezetőnkről, Nyebolszin Andrejről, aki hallatlan lelkesedéssel igyekezett a műemlékek látogatása és a hosszú buszozás során minél többet (rengeteget) átadni hallatlanul nagy tudásából. Mindezt remek hangulatban, segítőkészen, rugalmasan. Csak a legjobbakat mondhatjuk róla.

A Tretyakov galériába egy magyarul igen jól beszélő orosz hölgy vitt el minket. Nem csak kiváló idegenvezető volt, hanem kiváló művészet-történész is.

Köszönjük Önöknek és az 1000 Út irodának, hogy ilyen remek élményben részesítettek minket.

Szívélyes üdvözlettel:

Dr. G. Sándor és Dr. G.-né dr. H. Marianne


 

Az aranygyűrű városai, Moszkva és környéke, 2016. augusztus 15.

Kedves Szilvia!

Az Arany Gyűrű csodálatos volt. Andrej a szállodába vezető úton a csoportnak sok érdekes információt adott az egykori szovjet, majd a jelcini időszak és a mai Oroszország, illetve Moszkva állapotáról. Sok érdekes dolgot tudtunk meg.

Szerdán nagyon nagy élmény volt, amikor a Vlagyimir felé vezető úton megálltunk az erdei étteremnél, és sóval, kenyérrel fogadtak orosz szokás szerint. A program többi része is szépen, gördülékenyen zajlott, számtalan szebbnél szebb templomot, kolostort láttunk, mindenhol kifogástalan idegenvezetéssel. Különleges élményeim közé tartozik az orosz mezőn való igencsak hosszú séta a Bogoljubovoi kolostorba. Akkora élmény volt a háborítatlan orosz mezőn járni! Kosztromában este sétálni a Volga partján felejthetetlen élmény volt! Valamennyi szálloda kifogástalan, tiszta volt. Kosztromában egy kis „ékszerdobozban” szálltunk meg, közel a Volgához. Ilyen tüneményes szállodát keveset láttam. A teljes ellátási napokon az étkezések igazán finomak, bőségesek voltak. (előétel, leves, főétel, sütemény, víz). Kosztromában halat adtak vacsorára, amit én nem eszem meg. 1 percen belül hárman is jöttek a felszolgálók, hogy ezt nem tudhatták, és hogyha hoznak csirkét, jó lesz-e. Így két hatalmas csirkecombot kaptam. Ez a kedves figyelmességük is nagyon jól esett. Rosztovból elindulva, a buszvezető kérésünkre megállt egy orosz faluban, így egy picit láttunk a falusi életből, láthattuk a szépen festett faházakat. És egész úton az a sok csodás fenyőerdő!

Andrejről: nagyon nagy tudású, történelemben, egyháztörténetben egyaránt jártas. Maximális segítőkészség, teljes jóindulat jellemezte minden mondatát, mozdulatát. Nagyon jó idegenvezető. Érdeklődő csoport volt, sok mindent kérdeztek/kérdeztünk tőle, és még a „legvadabb” kérdésekre is tudott válaszolni.

Jó ötlet volt a körutazáson a „füles”, Andrej a mikrofonba beszélt, és mindannyian egyformán hallottuk a mondandóit.

Nagyon jó társaság is jött össze ezen a úton, augusztus 20-át is megünnepeltük, egyik utastársunk hozott egy üveg vodkát, amivel mindenkit megkínált, és elénekeltük a himnuszt.

Nagyon örülök, hogy részt tudtam venni ezen az úton, Andrej személyében szinte egy jó barátot ismertem meg.

Egy régi törzsutasuk: Cs. Margit


Arany Gyűrű városai, Moszkva, 2015. augusztus 16-22.

 

Kedves Bartos Szilvia!

Jó hónapja, 2015 augusztus 16-22 között voltunk az 1000 Út, Arany Gyűrű Városai, Moszkva társas útjukon. Ez minden szempontból kellemes, zavartalan volt számunkra; (feleségem először, magam sok év után jártunk Oroszországban).

Mindenekelőtt köszönettel tartozunk Dr. Snajdgen József kiváló idegenvezetőjüknek, aki hatalmas
történelmi tudással, rutinos helyismerettel vezette csoportunkat.

Megköszönjük személyesen Önnek is a gyors és érdemi segítségét az indulásunk előtti többfordulós szakaszban.

Üdvözlettel, K. Attila

 


 

2011. augusztus 24-30.

Tisztelt Utazási Iroda!

2011. aug. 24-30-ig az 1000 Út Utazási Irodával az "Aranygyűrű városai" című úton vettem részt. Csak a legnagyobb elragadtatással tudok írni az útról. Nem csak azért, mert a látnivalók csodálatosak, mert ez adott, hanem a szervezés, az idegenvezetés, az utasokkal való törődés nagyszerű volt. Dr. Snajdgen József idegenvezetővel "Arbat Esti Moszkva" című sétán vettünk részt. Nagyon kellemessé tette a sétát színvonalas kiegészítő beszédével.Másnap indultunk a körutazásra, melyet Ija Jeremijeva vezetett. Hihetetlen nagy tudású, felkészült idegenvezető! Minden kérdésre kielégítő választ adott. Amit lehetett, mindent elmagyarázott az autóbuszban és a helyszínen. Ugyanakkor nem volt fárasztó. Nagyon szépen, színvonalasan beszél magyarul. A csoportot összefogta, maximálisan törődött velünk. Munkájával ezt a gyönyörű utat még szebbé tette. Ezúton is köszönöm munkáját és további jó munkát és egészséget kívánok neki!

Köszönettel:K. M.

Oroszországba való belépés vízumköteles. A vízumügyintézést irodánk végzi el.

A vízumhoz szükséges: a hazautazás dátumához képest minimum 6 hónapig érvényes útlevél, 1 db színes igazolványkép, illetve Oroszországra is érvényes betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás. Ügyintézési idő: 1,5 hét.
A vízumoztatásról bővebben utazása lefoglalásakor tájékoztatjuk.

Kreml

A világörökségek listáján szereplő épületegyüttes Moszkva kihagyhatatlan része. A híres templomok közül kiemelhető a Lázár templom, az Uszpenszkij székesegyház, a Blagovescsenszkij székesegyház, az Arhangelszkij székesegyház, a látnivalók közül pedig a Nagy Iván harangtorony, a Tizenkét Apostol temploma, a Pátriárkák palotája és a Kongresszusi Palota.
Nyitva tartás: minden nap 10.00 – 17.00, csütörtökönként zárva, a pénztárak fél órával a zárás előtt már nem adnak ki jegyet
További információ: http://www.kreml.ru

Ár: 8 000 Ft/fő

Nemzeti Képtár (Tretyakov) és metró

A XIX. században élt Tretyakov fivérek magángyűjteményéből alakult képtár a legfontosabb orosz művészet kulturális létesítménye, amelyben világhírű ikonok mellett nem kevésbé ismert orosz festők leghíresebb alkotási találhatók meg. Közlekedés metróval, közben lehetőségünk lesz megismerkedni a legszebb moszkvai metróállomásokkal.
Nyitva tartás Tretyakov: minden nap 10.30 – 19.30, hétfőnként zárva, a pénztárak egy órával a zárás előtt már nem adnak ki jegyet
További információ: http://www.tretyakovgallery.ru/en

Közlekedés metróval!

Ár: 8 000 Ft/fő

 

A fakultatív programok díjai tartalmazzák a szükséges belépőket, a transzfert és a magyar nyelvű idegenvezetést.

Minimum létszám: 10 fő

Jelentkezés: legkésőbb 1 hónappal az indulás előtt

A teljes ár kalkulációjához vagy a foglaláshoz kattintson a választott időpontra!

Utazás Indulás Visszaérkezés Utazás hossza Ellátás Ár
Repülövel 2017.08.10 2017.08.16 7 nap / 6 éj Program szerint 195 000 Ft

Az ár tartalmazza

A szállást kétágyas szobákban, az 2. és 7. napon reggelit, a repülőjegyet, a többi napon teljes ellátást, a transzfereket, az Arany Gyűrű belépőjegyeinek árát, valamint a helyi magyar nyelvű idegenvezetést.

Külön fizetendő

a vízum: 19.000 Ft, a repülőtéri illeték: kb. 40.000 Ft és az útlemondási biztosítás (1,5 %).

A vízumhoz szükséges Oroszországra is érvényes betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás (Atlasz Classic 580 Ft/fő/nap, Atlasz Premium 750 Ft/fő/nap, Atlasz Privileg 1.040 Ft/fő/nap), illetve a hazautazás dátumához képest minimum 6 hónapig érvényes útlevél.

 

Félpanzió kérhető Moszkvában: 15.000 Ft/3 alkalom

Egyágyas felár: 37.000 Ft/6 éj

 

AUGUSZTUS 10. INDULÁSSAL A PROGRAM MEGTELT, AZ AUGUSZTUS 11. IDŐPONTTAL MEGHIRDETETT PÓTCSOPORT FOGLALHATÓ.


Az utazásokról további felvilágosítást adnak:

Oroszország, Kaukázus, Üzbegisztán, Irán, Baltikum és oroszországi hajóutak

  • Bartos Szilvia:+36 1 354 3997
  • Márk László:+36 1 354 3996
  • Nagy Gergő:+36 1 301 4991

Közép- és Dél-Amerika, Afrika, Ázsia (India, Kína, Dél-Kelet Ázsia), Ausztrália

  • Rokolya Péter:+36 1 354 3994
  • Csumita Angéla:+36 1 302 2962
  • Semptei Mária:+36 1 301 4993

Nyugat Európa, Tengerparti nyaralások, Tengeri Hajóutak

  • Semptei Mária:+36 1 301 4993

Franciaország, Korzika, Szardínia, Portugália, Olaszország, Bor és Gasztronómiai Utazások

  • Deczky Katalin:+36 1 301 4999
  • Zsila Sándor:+36 1 301 4998

Figyelem! A térképen látható útvonalak tájékoztató jellegűek!

aranygyuru.jpg


Utazás Szentpétervárra Utazás Moszkvába Utazás Üzbegisztánba Utazás Azerbajdzsánba Utazás Grúziába Utazás Mongoliába Utazás Örményországba Utazás Iránba Utazás Peruba Utazás Vietnámba Utazás Kambodzsába Utazás Sri Lankára Utazás Argentínába Utazás Madagaszkárba

Oroszország utazás, utazás Oroszország, Orosz utazások, Orosz utazási iroda, Orosz vízum, Orosz vízum ára, utazás Szentpétervár, Szentpétervár utazás, Szentpétervár szállás, utazás Moszkva, Moszkva utazás, Moszkva szállás, Moszkva vízum, utazás Üzbegisztán, Üzbegisztán utazás, Üzbegisztán, Grúzia, Grúzia utazás, Azerbajdzsán, Azerbajdzsán utazás, Mongólia utazás, Irán utazás, Alaszka utazás, Peru utazás, Vietnám utazás, Kambodzsa utazás, Sri Lanka utazás, Madagaszkár utazás.
1000 Út Utazási Iroda: Utazások világszerte